Skip to main content

Det største Mario Party-spillet noensinne er rett rundt hjørnet

onsdag 25. september 2024
Er du nysgjerrig på hva som venter deg, så er det bare å sjekke ut den nye traileren hvor vi får en sniktitt på minispillene, brettene, modusene og mye mer!

Gjør deg klar til den største festen hittil når Super Mario Party Jamboree lanseres til Nintendo Switch! Fra kule karuseller til minigolf du spiller med bevegelsessensorer – når vi snakker jamboree, snakker vi om en fullstappet partypakke med over 110 minispill, noe som er mer enn i noe tidligere Mario Party-spill!

Men det er ikke bare minispillene som det er flest av! Du kan faktisk velge mellom hele 22 kjente og kjære karakterer fra alle kriker og kroker av Mushroom Kingdom – og de er alle klare for jamboree! I tillegg finner du syv brett å velge mellom i Mario Party-modusen, inkludert fem helt nye brett og to nyversjoner av klassiske brett fra tidligere Mario Party-titler. Du kan spille Mario Party-modusen lokalt med venner eller over internett med spillere fra hele verden!

Unikt for Super Mario Party Jamboree er at hvis du vinner spesielle minispill, får du din egen «Jamboree Buddy». Hver av disse vennene har unike egenskaper, slik som å kunne kopiere gjenstander fra andre spillere eller å teleportere deg til et tilfeldig sted på brettet.

Så det er bare å gripe etter Joy-Con-kontrolleren, for her får vi også tre helt nye bevegelsesbaserte spillmoduser som inkluderer «Paratroopa Flight School», «Toad's Item Factory» og «Rhythm Kitchen». I tillegg kan du spille både mot og med spillere fra hele verden i «Bowser Challenges», som blant annet inkluderer «Koopathlon» og «Bowser Kaboom Squad».


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge