Skip to main content

Emio – The Smiling Man: FAMICOM DETECTIVE CLUB lanseres til Nintendo Switch den 29. august!

fredag 2. august 2024
Ta på deg rollen som assisterende privatetterforsker hos Utsugi Detective Agency! Her vil du måtte hjelpe politiet med drapsetterforskningen når Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club lanseres til Nintendo Switch torsdag den 29. august. Du vil intervjue vitner, samle spor og finne ledetråder fra de grusomme drapene som har utspilt seg over nesten to tiår.

Spillet starter med at en student blir funnet drept med en papirpose over hodet. På posen har morderen tegnet et foruroligende smilende ansikt. Men kanskje det mest skremmende er hvor likt drapet er en rekke uløste mord fra over 18 år siden. Seriemorderen har for lengst blitt en urban legende, en spøkelseshistorie i seg selv. Han er bare kjent som Emio, den smilende mannen, som sies å gi sine ofre et siste smil som vil vare for alltid.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club er det første originale Famicom Detective Club-spillet på 35 år, og følger i fotsporene til de originale spillene som nylig pusset opp til Nintendo Switch i form av: Famicom Detective Club: The Missing Heir & Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind.

Så spørsmålet som gjenstår er… har morderen kommet tilbake eller snakker vi om en «copycat»? Har noen blitt inspirert til å fortsette legenden eller er den originale drapsmannen tilbake for å fullføre det han startet? Det er opp til deg å finne ledetrådene og etterforske hva som ligger bak de urovekkende smilene i Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge