Skip to main content

Gjør deg klar for fest, for Super Mario Party Jamboree lanseres til Nintendo Switch i dag!

torsdag 17. oktober 2024
Gjør deg klar for den største festen hittil når Super Mario Party Jamboree lanseres til Nintendo Switch i dag! Når vi snakker jamboree, så snakker vi om en fullstappet partypakke med over 110 minispill, fra kule karuseller til minigolf du spiller med bevegelsessensorer, noe som er mer enn i noe tidligere Mario Party-spill!

Men det er ikke bare minispillene som du har flest av her! Du kan faktisk velge mellom hele 22 kjente og kjære karakterer fra alle kriker og kroker av Mushroom Kingdom – og de er alle klare for jamboree! I tillegg finner du syv brett å velge mellom i Mario Party-modusen, inkludert fem helt nye brett og to nyversjoner av klassiske brett fra tidligere Mario Party-titler. Du kan spille Mario Party-modusen lokalt med venner eller over internett med spillere fra hele verden!

Det vil fra tid til annen også dukke opp karakterer på brettene som en jamboree-venn. De dukker opp midlertidig her og der, så prøv å være den første til å hilse på dem. Jamboree-venner hjelper spillere med alle slags ting, slik som å kopiere gjenstander fra motstandere de passerer, legge til på terningkastet ditt og til og med la noen kjøpe to stjerner samtidig!

Så det er bare å gripe etter Joy-Con-kontrolleren, for her får vi også tre helt nye bevegelsesbaserte spillmoduser som inkluderer «Paratroopa Flight School», «Toad's Item Factory» og «Rhythm Kitchen». I tillegg kan du spille både mot og med spillere fra hele verden i «Bowser Challenges», som blant annet inkluderer «Koopathlon» og «Bowser Kaboom Squad».

Du kan også ta deg en pause fra flerspillermoroa og spille alene i «Party-Planner Trek»-modusen. Her kan du gå rundt på spillbrettene og spille minispill, noe som kan være en nyttig forberedelse til festen. Du kan samle «Mini Stars», fullføre oppdrag og mye mer langs veien!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge