Skip to main content

Gjør det gøy å våkne med Nintendo Sound Clock: Alarmo – kommer snart!

torsdag 10. oktober 2024
Denne interaktive alarmklokken kommer i butikk fra midten av januar 2025.

Har du noen gang drømt om å våkne opp til de fantastiske lydene fra Nintendos magiske verden? Vel, da trenger du ikke å drømme lenger! Snart lanseres nemlig Nintendo Sound Clock: Alarmo, en interaktiv klokke full av Nintendo-sjarm som passer perfekt inn i både hjemmet og hverdagen.

Nintendo Sound Clock: Alarmo har en bevegelsessensor som registrerer bevegelsene dine, slik at du enkelt kan utsette alarmen ved å bevege deg eller stoppe den ved å stå opp av sengen. Gjør morgenrutinen mer morsom ved å velge mellom over 35 forskjellige scener inspirert av kjente og kjære Nintendo-titler som Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 og Ring Fit Adventure. Velg når du vil våkne, og Alarmo tar seg av resten!

Om morgenen kan du våkne til lyder og musikk fra scenen du har valgt. Du kan starte dagen med lyder fra Mushroom Kingdom sammen med Mario og vennene hans, eller begi deg ut på et eventyr med Link og prinsesse Zelda, eller kanskje du foretrekker å våkne som en Inkling fra Splatoon 3? Dette er bare noen av spillene du kan velge å våkne opp til!

Men det stopper ikke der! Med «Records»-funksjonen kan du også se hvor mye du beveger deg i søvne. Alarmo har også en funksjon som lar deg høre et lydsignal hver time som går. Du kan velge mellom en tøff eller mildere alarm om morgenen. I den tøffe modusen blir alarmen stadig mer intens jo lenger du blir liggende i sengen, mens i den snillere modusen får du en jevn og roligere oppvåkning. For den tradisjonelle «slumreren» finnes det også en knapp-modus, hvor du fysisk kan trykke på en alarmknapp for å slumre. Til slutt tilbyr Alarmo også sovelyder som hjelper deg med å falle i søvn – med beroligende musikk og lyder som passer perfekt for en avslappende natt.

Om du kobler klokken til Nintendo-kontoen din, vil du også kunne laste ned Mario Kart 8 Deluxe og Animal Crossing: New Horizons via gratis oppdateringer når de blir tilgjengelige.

Vil du vite mer om hvordan Nintendo utviklet Alarmo-konseptet? Sjekk ut Ask The Developer-serien på Nintendo sine nettsider.

images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_03.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_04.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_06.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_05.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_07.png
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_01.jpg
images/_news/2024/1009_alarmo/NintendoSoundClockAlarmo_BeautyShots_02.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge