Skip to main content

Gratis episodisk demo av Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

mandag 19. august 2024
Du kan faktisk starte etterforskningen allerede før spillet lanseres den 29. august, det slippes nemlig en gratis tre-delt episodisk demo av Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club på Nintendo eShop.

Fra den 20. august kan du laste ned den episodiske demoen og spille gjennom prolog- og det første kapittelet av spillet. Videre vil det andre kapittelet slippes den 23. august, og det tredje kapittelet slippes den 28. august. Du vil selvfølgelig kunne overføre all progresjon til hovedspillet når det kommer ut den 29. august.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club starter med at kroppen til en videregående elev blir funnet. Over hodet har han en papirpose med et påtegnet grusomt smil, akkurat som ofrene til Emio, den smilende mannen – en vandrehistorie om en seriemorder fra nesten 20 år tilbake. Du spiller som en assisterende detektiv, og må hjelpe politiet med å løse mordet. Kan virkelig seriemorderen ha kommet tilbake, eller er det snakk om en «copycat»? Er dette mordet bare inspirert av vandrehistorien, eller er dette fortsettelsen på marerittet fra nesten 20 år tilbake?

For første gang i Famicom Detective Club-serien kan du spille som Ayumi Tachibana gjennom deler av historien. Som en etterforsknings-duo vil historien bli enda mer intens ettersom dere må navigere gjennom tvilen, isolasjonen og sårheten i mordmysteriet dere står overfor.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge