Skip to main content
Luigi banner

It's Luigi time!

11. september 2024

Luigi er kanskje ikke like modig som sin bror, men under den smaragdgrønne genseren banker hjertet til en vassekte helt!

Fra å fange skumle spøkelser i Luigi’s Mansion-serien til å suse forbi i Mario Kart 8 Deluxe, stiller Luigi alltid opp på Marios eventyr og er selvfølgelig helten i sine egne eventyr også!

Sjekk ut noen av spillene til vår grønnkledde helt på Nintendo Switch!


Oppdag også kjente og kjære klassikere med Luigi!

Showcase of retrogames

Om du ønsker å prøve noen klassiske eventyr med Luigi, kan du abonnere på Nintendo Switch Online eller Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Her finner du alt fra det originale Super Mario Bros.-spillet på NES til Mario & Luigi: Superstar Saga på Game Boy Advance. Eller kanskje et skikkelig Mario Party på N64 frister? Sjekk ut disse og mange flere!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge