Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – august 2024

torsdag 1. august 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – august 2024
August byr på en rekke nye spill på Nintendo Switch, alt fra supersøtt til skikkelig skummelt.

Sjekk ut noen av titlene som venter deg i august!

Star Wars: Bounty Hunter – 1. august

Star Wars: Bounty Hunter

Ta på deg Mandalorian-hjelmen til selveste Jango Fett og gå på jakt etter en Jedi forført av de mørke kreftene i Star Wars: Bounty Hunter. Kjemp mot fiender og manøvrer deg gjennom akrobatiske kamper i dette tredjepersons actioneventyret som finner sted like før hendelsene i Star Wars Episode II – Attack of the Clones.

Thank Goodness You’re Here! – 1. august

Thank Goodness You’re Here!

Utforsk den merkverdige byen Barnsworth og sett ditt preg på byen! Du er en omreisende selger som til stadighet tar på deg de underligste jobber i Thank Goodness You're Here! Et fargerikt karaktergalleri venter deg idet du utforsker byen og tar på deg stadig merkeligere oppdrag før du plutselig møter på ordføreren i denne komiske plattformkomedien av et spill.

World of Goo 2 – 2. august

World of Goo 2

Verden er vakrere, farligere og enda mer slimete i World of Goo 2. Bruk de levende, flytende skapningene til å bygge broer, tårn, endre terrenget eller for å drive flyvende maskiner. Du må selv finne dine egne unike løsninger på utfordringen som venter deg på hvert brett. Du kan også samarbeide med opptil tre venner lokalt i samarbeidsmodusen, eksklusivt på Nintendo Switch.

Cat Quest III – 8. august

Cat Quest III

Hev seilene, vi tar turen til Purribean i Cat Quest III, for her venter skumle Pi-rotter! I dette eventyrlige rollespillet med sjørøvertema legger du ut på de syv hav, helt alene eller i den lokale samarbeidsmodusen for å blant annet spore opp en tapt mytisk skatt.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles – 8. august

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles

Noen gang hørt om That Time I Got Reincarnated as a Slime? Vel, her kan du spille som dine favorittkarakterer fra den populære animasjonsserien. Nyt spennende actionbaserte kamper hvor du kan kombinere stilige spesialangrep med kraftige komboer!

SteamWorld Heist II – 8. august

SteamWorld Heist II

Sjøen i SteamWorld Heist II har blitt dødelig. Den ruster i stykker både metallemmer og mekaniske hjerter. Ta på deg rollen som kaptein Leeway og hans røffe mannskap av Steambots. Her venter et spennende eventyr med strategiske tur-baserte kamper for å finne svaret på hva som truer havet!

Cult of the Lamb: Unholy Alliance – 12. august

Cult of the Lamb: Unholy Alliance

Den nyeste gratisoppdateringen til Cult of the Lamb byr på nye skatter, tarotkort og mer, samt lokalt samarbeidsmodus. Spill gjennom hele historien med den nye tospillermodusen. Om du gjør det vil du måtte finne nye måter å løse eksisterende minispill på, for nå er det nemlig en som må ta på seg rollen som Lamb og den andre tar på seg kappen til den nye spillbare karakteren Goat.

DREDGE – The Iron Rig DLC – 15. august

DREDGE

En ny historiedel, nye gjenstander og nye utfordringer venter deg i den kommende utvidelsen til skrekk-fiskeeventyret DREDGE. Fortsett å samle ting fra dypet og lever deg gjennom en ny konstruerbar destinasjon. I tillegg vil du kunne oppdage antikke ulumskheter fra langt nede i dypet.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club – 29. august

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

Avslør sannheten bak hva som skjuler seg i den mørke, forvridde thrilleren Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club. Det er opp til deg å løse det tragiske mordet på en ungdomsskoleelev, der et uhyggelig spor minner om uløste saker fra fortiden og en vandrehistorie om en morder med et urovekkende motiv.

GUNDAM BREAKER 4 – 29. august

GUNDAM BREAKER 4

Skap, tilpass og styr din helt egen Gunpla i GUNDAM BREAKER 4. Kombiner deler fra over 250 grunnmodeller og sett ditt preg på modellen ved å selv velge maling, slitasje og klistremerker. Når modellen er klar, kan du kjempe mot andre i nettbaserte kamper eller via historiemodusen.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge