Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – oktober 2024

onsdag 2. oktober 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – oktober 2024
Den største Mario Party-festen noensinne, gjør Bikini Bottom til din lekeplass, og finn ut hvordan dragen ble en legende!

Sjekk ut hvilke spill som lanseres til Nintendo Switch i oktober:

Refind Self: The Personality Test Game – 2. oktober

Opplev en historie som stadig utvikler seg etter hvert som du lærer mer om deg selv i Refind Self: The Personality Test Game. Som en androide reiser du til steder som var viktige for din skaper. Her vil du møte andre roboter og etter hvert avsløre hemmelighetene som skjuler seg der. Det beste av alt er at det ikke finnes noen riktig eller gal måte å oppleve dette spillet på.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game – 4. oktober

Er dette Krusty Krab? Nei, dette er Patrick!! Spill som den sprø sjøstjerna i SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game. Et latterfylt eventyr fylt med kaos venter deg i dette fysikkbaserte sandkassespillet (bokstavelig talt). I tillegg til å utforske alle kriker og kroker av Bikini Bottom, vil du også få oppdrag fra selveste SpongeBob, Sandy, Squidward med flere.

Europa – 11. oktober

Et fredfylt eventyrspill venter deg, der utforsking og meditasjon står i fokus. Løp, glid og fly gjennom skyene over det vakre landskapet. Løs mysterier i og rundt ruinene av et fortapt utopia, og oppdag den nære historien til de som vokste opp hånd i hånd med naturen.

Just Dance 2025 Edition – 25. oktober

Just Dance 2025 Edition

Det er bare å samle venner og familie på dansegulvet, for Just Dance 2025 Edition tar spillserien (og festen) til et helt nytt nivå! Med 40 nye partylåter og en rekke utfordrende brett er det bare å gjøre seg klar. Den beste måten å trene på er å ha det gøy, og hva er vel morsommere enn å skape nye minner?

Neva – 25. oktober

Opplev enda et emosjonelt mesterverk fra skaperne av GRIS. I Neva spiller du som den unge kvinnen Alba, som sammen med en ulvunge må kjempe mot de mørke kreftene rundt dem. Sammen legger de ut på en uforglemmelig reise gjennom en vakker, men sakte forfallende verden som forvitrer rundt dem.

Super Mario Party Jamboree – 17. oktober

Bli med på tidenes fest i Super Mario Party Jamboree! Gjør deg klar for syv fantastiske brett og over 110 minispill. Dette er det største Mario Party-spillet noensinne! I tillegg får vi flere nye bevegelsesbaserte moduser, og i Koopathlon-modusen kan så mange som 20 spillere konkurrere samtidig!!

Yakuza Kiwami – 24. oktober

Utforsk historien før Like a Dragon og Yakuza-serien i Yakuza Kiwami. Utforsk Kamurocho, Japans største underholdnings- og utelivsdistrikt, som Kazama Kiryu, og naviger deg gjennom Tokyos undergrunnsverden. I tillegg vil du måtte ta opp kampen mot rivaliserende gjenger, og det blir det selvfølgelig en rekke episke slåsskamper ut av!

Date Everything! – 24. oktober

Er du hjemmekjær? Perfekt, for i dette spillet skal du nemlig date alle tingene dine! Med mer enn 100 ting du kan date, og mange spennende partnere, er det duket for en god runde koseprat med blant annet Cabrizzio the Cabinet, Lux the Lamp og Textbox-chan.

dotAGE – 24. oktober

DOTAGE

Apokalypsen nærmer seg, og innbyggerne i den lille landsbyen trenger din hjelp for å overleve i dotAGE. Bygg opp en landsby som kan stå imot de farene som truer, i dette «roguelite»-bybyggingsspillet. Vil du klare å redde landsbyen?

Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN – 24. oktober

SaGa-serien er tilbake med Romancing SaGa 2: REVENGE OF THE SEVEN, en fullstendig 3D-overhaling av det originale spillet fra Super Nintendo som ble utgitt i 1993. Gjør deg klar for en episk reise i dette klassiske eventyret, nå med japanske og engelske stemmeskuespillere, ny musikk og mye mer!

Shin chan: Shiro and the Coal Town – 24. oktober

Shin chan: Shiro and the Coal Town

Velkommen til Akita! Flytt ut på landet og start et rolig og bekymringsløst liv i Shin chan: Shiro and the Coal Town. Velg hvordan du bruker tiden din – fra å fiske til å fange insekter. Når du besøker Coal Town, kan du hjelpe til på den lokale restauranten og komme opp med en rekke nye oppskrifter.

SONIC X SHADOW GENERATIONS – 25. oktober SONIC X SHADOW GENERATIONS

Gjør deg klar til to lynraske eventyr når du spiller som Shadow the Hedgehog i en helt ny historiedel med unike evner i SONIC X SHADOW GENERATIONS! Nyt en oppusset utgave og noen av de beste brettene fra tidligere 3D- og 2D-Sonic-spill.

Shadows of the Damned: Hella Remastered – 31. oktober

Gjør deg klar for en helsikes opplevelse i Shadows of the Damned: Hella Remastered. Gjenopplev denne klassiske, actionfylte thrilleren fra de kreative folkene i SUDA 51 (No More Heroes) og Shinji Mikami (Resident Evil). Skyt deg gjennom en hær av demoner for å redde din kidnappede kjæreste fra mørkets herre.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge