Skip to main content

Nå kommer det nye Nintendo Switch-pakker med Animal Crossing: New Horizons og Nintendo Switch Sports!

torsdag 19. september 2024
Alle de tre konsollpakkene kommer med sine respektive spill forhåndsinstallert, i tillegg får du med et 12-måneders Nintendo Switch Online-abonnement.

Start høsten med flotte farger, gøy og moro, for nå kan du ta øylivet til et nytt nivå eller få familien til å bevege seg litt mer i høstmørket. Det lanseres nemlig to Animal Crossing: New Horizons-pakker og én Nintendo Switch Sports-pakke. Alle tre pakkene inkluderer også et 12-måneders abonnement på Nintendo Switch Online!

Det kommer to Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch Lite-pakker. Den første er i en nydelig korallrosa farge og heter Isabelle Aloha Edition, og den andre er turkis og heter Timmy & Tommy Aloha Edition. Begge konsollene har designelementer inspirert av spillet, så her er det bare å kose seg med å skape ditt eget øyparadis. Begge pakkene kommer med Animal Crossing: New Horizons forhåndsinstallert og et 12-måneders Nintendo Switch Online-abonnement.

Nintendo Switch Lite-konsollen er kompakt og designet for å være med deg på farten, enten du er i baksetet på bilen, på stranda eller på rommet. Selv om Nintendo Switch Lite ikke kan kobles til en TV, kan du fortsatt spille spill som Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Bros. Wonder og det kommende spillet The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, som lanseres 26. september.

Men dette er ikke de eneste pakkene som lanseres! Det kommer også en Nintendo Switch-konsollpakke som inneholder de klassiske neonblå og neonrøde Joy-Con-kontrollerne. I denne pakken kommer Nintendo Switch Sports forhåndsinstallert på konsollen, og det følger også med et «Leg Strap»-tilbehør. I tillegg får du med et 12-måneders Nintendo Switch Online-abonnement. Så nå kan hvem som helst i familien ta tak i en Joy-Con-kontroller for å ta en runde!

Dere spiller ved å bevege kroppen i denne oppfølgeren til det kritikerroste spillet Wii Sports! Her kan dere bryne dere på en rekke idretter slik som volleyball, badminton, basketball, bowling, fotball, sverdkamp, tennis og golf! Når det kommer til «Leg Strap»-tilbehøret, festes dette på låret for å sparke fotball, enten i én-mot-én-kamper eller i fire-mot-fire-kamper!

Alle de tre pakkene kommer med et 12-måneders Nintendo Switch Online-abonnement. Nintendo Switch Online lar deg spille mot andre over internett, og gir en rekke fordeler som lar deg utnytte Nintendo Switch-konsollen til det fulle. I tillegg til å kunne spille mot andre over internett, lagres også fremdriften din i forskjellige spill automatisk online som en sikkerhetskopi. Men det stopper ikke der: i tillegg til alt dette får du også tilgang til over 100 kjente og kjære klassiske Nintendo-spill fra NES, Super Nintendo og Game Boy, samt eksklusive tilbud som kun Nintendo Switch Online-abonnenter får – og mye mer!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge