Skip to main content

Ny trailer til The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom!

mandag 5. august 2024
Sjekk ut den nye traileren til The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom for å se mer av hva som venter deg når spillet lanseres til Nintendo Switch den 26. september.

I traileren får vi se flere av områdene du kan besøke i Hyrule, og i tillegg får vi møte noen av innbyggerne samt oppdage ny spillmekanikk! Her får vi en smakebit av alt fra det sentrale platået til de mest øde stedene. Du vil ha en stor og variert verden å utforske, fra den tørre Gerudo-ørkenen til fjelltoppene rundt Eldin-vulkanen!

Og når en rekke av Hyrules innbyggere forsvinner i de mystiske revnene som har dukket opp, blir det opp til prinsesse Zelda å redde kongeriket. Men Zelda er ikke alene; hun får hjelp av et fortryllende vesen kalt Tri. Gjennom Tri kan hun bruke Tri-staven til å lage ekkoer – imitasjoner av ting hun finner rundt seg i løpet av eventyret. Ekkoer vil du måtte bruke for å løse gåter og forsvare deg mot fiender. Du kan også kombinere ekkoer for å lage kreative løsninger på utfordringene du står overfor. Du kan til og med lage ekkoer av monstre og få dem til å slåss for deg!

Zelda vil møte en rekke innbyggere i løpet av eventyret sitt, og ved å hjelpe dem på reisen vil hun også komme videre på sin egen. Du vil heldigvis kunne holde oversikt over alle oppdragene via «Adventure»-loggen. Du vil også kunne reise raskere mellom steder etter å ha oppdaget veipunkter som finnes rundt omkring i kongeriket. Så snart du har oppdaget et slikt, vil du kunne reise dit ved å aktivere dem på kartet. I tillegg har du med deg Zeldas hest, som lar deg galoppere gjennom Hyrule. Hesten kan også hoppe over hindringer og til og med løpe ned svake fiender.

Men hva er vel et eventyr uten muligheten til å stoppe innom en smoothie-butikk? Her kan du levere ingredienser som kan blandes til herlige og forfriskende drikker. Smoothiene vil blant annet gi deg tilbake helse du har mistet. Du vil også kunne ta på deg utstyr og tilbehør som kan gi deg nye evner eller som rett og slett bare ser kulere ut!

Det er ikke alltid nok å bruke ekko-egenskapen, men frykt ikke, for Tri kan også hjelpe deg med en egenskap som heter «Bind». Med denne egenskapen følger objekter etter Zelda og hvordan hun beveger seg! På denne måten kan du grave opp skjulte skatter eller flytte på brysomme fiender. Bind-egenskapen kan også kombineres med ekkoer. Alternativt kan du binde ting på motsatt måte, slik at Zelda følger objektet i stedet. Ved å bruke bind og reversert binding vil du kunne finne hemmelige veier og alternative måter å komme forbi hindringer på samt løse gåter. Ved å bruke reversert binding kan Zelda for eksempel «følge etter» en kampestein eller et flyvende vesen som tar henne opp i skyene.

Det lanseres også en helt ny gullfarget Nintendo Switch Lite Hyrule Edition-konsoll, utsmykket med selveste Hylian-våpenskjoldet på baksiden og en Triforce under høyre kontrollstikke. Denne Legend of Zelda-inspirerte konsollen lanseres den 26. september. Konsollen inkluderer et 12-måneders abonnement til Nintendo Switch Online + Expansion Pass, som gir deg tilgang til et stort spillbibliotek av klassiske Nintendo-spill fra NES, Super Nintendo, Game Boy, Nintendo 64 og Game Boy Advance.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge