Skip to main content

Sammendrag av gårsdagens Indie World/Nintendo Direct Partner Showcase

tirsdag 27. august 2024
For første gang noensinne ga Nintendo oss en dobbelpresentasjon med både en Indie World- og en Nintendo Direct: Partner Showcase-sending! Under disse to sendingene fikk vi presentert en rekke godbiter som kommer til Nintendo Switch, både utover høsten og langt inn i 2025.

Under Indie World Showcase-sendingen fikk vi se en rekke oppdateringer, og i tillegg fikk vi noen overraskelseslanseringer slik som 2D-platformeventyret Pizza Tower som ble lansert direkte etter sendingen. Vi fikk også en gratis oppdatering til det kritikerroste poker-lignende kortbyggingsspillet Balatro med Balatro: Friends of Jimbo-pakken. I tillegg ble Coffee Talk Tokyo annonsert som lanseres til Nintendo Switch i løpet av 2025.

Rett etter Indie World Showcase fikk vi en Nintendo Direct: Partner Showcase hvor vi ble servert høydepunkter som et gjensyn med actioneventyrklassikeren Yakuza Kiwami som lansers til Nintendo Switch den 24. oktober. Vi fikk en skikkelig feiring av Tetris-serien med Tetris® Forever som lanseres i løpet av 2024. Om du heller vil slå fra deg i en skikkelig treningsøkt, så kommer Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer den 5. desember. Men om du derimot heller vil ha et sjarmerende og superkoselig spill, så kommer MySims: Cozy Bundle den 19. november, og sist, men langt ifra minst, kommer selveste Sid Meier’s Civilization VII til Nintendo Switch den 11. februar 2025!

I tillegg til alt dette fikk vi også oppdateringer til titler som STAR WARS: Hunters™ og det klassiske rollespillet DRAGON QUEST III HD-2D Remake. Vi fikk også en liten smakebit på
«End of Summer»-eventen som venter oss i Disney Dreamlight Valley.

Her er spillene som ble vist under Indie World-sendingen:

  • Pizza Tower: I dette superraske plattformeventyret handler det om å holde seg i bevegelse, samtidig som du utforsker tårnet for å samle poeng og pizzaingredienser! Peppino Spaghetti må faktisk ødelegge selveste pizzatårnet for å ha en sjanse til å redde restauranten sin. Løp gjennom det eklektiske tårnet i lysets hastighet mens du knuser fiender og tilpasser deg tårnets konstante utfordrende hindringer. Spillets 2D-grafikk minner om 90-tallets sprøeste tegnefilmserier, og best av alt er at spillet er ute allerede nå!
  • Balatro: Friends of Jimbo: I denne gratis oppdateringen til det kritikerroste, roguelike kortbyggingsspillet Balatro, vil du nå kunne bruke kort basert på flere kjente spillserier, og du vil kunne spille enda flere «ulovlige» pokerhender, oppdage nye jokere som forandrer alt og enda flere utrolige komboer! Spillene som representeres i denne oppdateringer er ingen ringere enn The Witcher 3: The Wild Hunt, Vampire Survivors, Dave the Diver og Among Us. Hvert spill pryder sine egne kort, og denne gratis oppdateringen er allerede nå ute på Nintendo Switch!
  • Coffee Talk Tokyo: Den visuelle novellen Coffee Talk Tokyo er det neste spillet i den prisbelønte Coffee Talk-serien. Her tar du på deg baristarollen i en nattåpen kaffebar i Tokyo, og besøkende, som av og til også er av den overnaturlige sorten, har alle menneskelige utfordringer. Lytt til kafékundenes historier, server dem beroligende drikke, og tilby et medfølende øre – alt satt til den avslappende bakgrunnsmusikken til seriens komponist Andrew Jeremy. Coffee Talk Tokyo serveres til Nintendo Switch i 2025.
  • PowerWash Simulator – Shrek Special Pack DLC: Vask bort skitt og møkk som dekker til hele fem eventyrkart fra Shrek-universet, inkludert Shreks egen sump og Dragens hule, i denne nye DLC-pakken (selges separat). Du vil også kunne gjøre rent i en skinnende rustning som passer perfekt inn i denne nye verdenen. I tillegg vil du kunne samarbeide med en venn over internett eller ta på deg rengjøringsjobben sammen med opptil fem andre spillere. PowerWash Simulator – Shrek Special Pack DLC skurer seg inn på Nintendo Switch i løpet av høsten 2024.
  • Peglin: I dette roguelike rollespillet, sterkt inspirert av kulespillet pachinko, er du på hevntokt mot en rekke gullstjelende drager. Sikt med kulene og treff pinner for å gjøre mest mulig skade i de turbaserte kampene. Du vil undervis i spillet kunne samle på (og oppgradere) forskjellige typer av kuler. Legg også merke til at pinnene som du sikter på kan ha unike egenskaper, og i tillegg finnes det relikvier som kan gi noen helt spektakulære komboer! Hver runde du spiller vil du kunne utforske nye kart og låse opp vanskeligere moduser. Så alt ligger til rette for å ta rotta på dragene allerede nå ettersom spillet ble lansert like etter gårsdagens sending!
  • Morsels: Ta opp kampen mot de onde kattene og andre skumle ulumskheter i dette roguelike-spillet hvor du spiller som en liten mus. Under den farlige oververdenen finner du den mystiske skapningen «Fatberg», som med hjelp av noen magiske kort vil kunne gi deg evnen til å forvandle deg til en rekke små monstre bedre kjent som Morsels. Du vil da få evnen til å forvandle deg til disse mystiske monstrene, hver med sine unike egenskaper. Det er med andre ord helt opp til deg å ta opp kampen mot de klysete kattene når Morsels lanseres til Nintendo Switch i februar 2025.
  • Wobbly Life: En fargerik, åpen verden venter deg i den fysikkbaserte tittelen Wobbly Life, der nesten alt er interaktivt. Historien starter med at bestemor har kastet deg ut av huset, og det er på tide at du skaffer deg en jobb! Du vil kunne ta fatt på mer enn 50 unike jobber og oppdrag, men om du synes det er litt for mye stress, så er det ingenting som hindrer deg fra å invitere venner slik at dere kan løse oppdragene sammen, enten over internett eller sammen i sofaen. Når du har fått din første lønning for en jobb vel utført vil du kunne bruke penger til å kjøpe mer enn 90 forskjellige kjøretøy og over 250 klesplagg. Verden ligger med andre ord for dine føtter i et spill fylt med minispill, en helsprø historiedel, morsomme oppdrag og en rekke overraskelser. Det er bare å vingle seg inn i Wobbly Life når spillet kommer til Nintendo Switch i desember 2024.
  • Date Everything!: Drømmen er blitt virkelighet; du kan dra på date med nesten hva du vil i huset! I denne morsomme datingsimulatoren vil du kunne date 100 karakterer basert på ting i hjemmet ditt, fra kjøkkenmaskiner til møbler og til og med abstrakte konsepter. Så det er bare å ta på seg flørtebuksene når du setter ut på et datingeventyr du sent vil glemme! Alle karakterene har stemmer, og du vil selv velge hvilke dialogalternativer som passer din flørtestil. Her vil du få venner, finne kjærligheten og kanskje til og med gjøre noen skikkelig sjalu eller sint. Date Everything! lanseres den 24. oktober til Nintendo Switch.
  • Neva: Fra skaperne bak det kritikerroste spillet GRIS kommer Neva – et følelsesladet actioneventyr hvor du følger Alba, en ung kvinne som har et bånd med den nysgjerrige ulvevalpen Neva etter dens traumatiske møte med onde krefter. Sammen legger dere ut på en farlig reise gjennom den en gang vakre og frodige verdenen som nå forfaller rundt dere. I starten av spillet er det Alba som må ta vare på Neva, men etter hvert som eventyret utfolder seg, så er det Neva som fryktløst må forsvare morsfiguren sin. Opplev en gripende historie om båndet mellom en mor og hennes barn når Neva kommer til Nintendo Switch den 15. oktober.
  • Sea of Stars – Throes of the Watchmaker DLC: Utforsk en klokkeverden i miniatyr i denne gratis nedlastingspakken til det kritikerroste og prisvinnende rollespillet Sea of Stars. Gjør deg klar for en reise fylt med både kuriositeter og underverk når Valere og Zale må følge nye regler for å stoppe et forbannet karneval. Zale må forvandle seg til en sjonglør, mens Valere må stille som en akrobat. Sammen med den nye spillbare karakteren Arty vil de utforske nye områder og fangehull, møte nye fiender og bosser, samt løse gåter, alt for å redde Horloge! Nedlastningspakken vil også fungere med den kommende lokale flerspillermodusen, slik at tre spillere kan slå seg sammen for en real eventyrøkt i sofaen. Et ondskapsfullt dog vakkert eventyr venter når Sea of Stars – Throes of the Watchmaker DLC-pakken lanseres til Nintendo Switch våren 2025.
  • Moth Kubit: Det er bare å starte med å klatre oppover karrierestigen i dette surrealistiske rollespillet, hvor du tar på deg rollen som Moth Kubit, et vanlig insekt som nylig har fått en forfremmelse. Men nå gjelder det å være forsiktig, for mysteriene florerer på denne insektdrevene arbeidsplassen. Og når noe så hyggelig som «Final Process» beskrives blir det opptil deg å finne ut hvem du kan bli venn med og hvem som må utryddes via verbale dueller med en rekke dialogvalg. Hvert valg påvirker hvordan historien utvikler seg, så her gjelder det å holde tungen rett i munnen! Denne bisarre verdenen skjuler en rekke hemmeligheter, og du vil kunne låse opp en rekke forskjellige slutter i spillet! Moth Kubit lanseres til Nintendo Switch våren 2025.
  • PICO PARK 2: Samarbeid er nøkkelen i oppfølgeren til det actionbaserte pusle- og plattformspillet PICO PARK. To til åtte spillere kan samarbeide lokalt eller over internett for å komme dere helskinnet gjennom mer enn 60 brett fulle av utfordringer og hindringer. Så her kreves det en god kombinasjon av strategi og koordinerte bevegelser. «WORLD-», «ENDLESS»- og «BATTLE»-modusene er også tilbake, og enda flere utfordringer venter dere i den helt nye modusen «DARK»! I «DARK»-modusen blir både ferdigheter – og vennskap – satt på prøve! PICO PARK 2 hopper rett inn på Nintendo Switch etter sendingen
I tillegg fikk vi se en montasje med en rekke andre titler som kommer til Nintendo Switch:
  • The Plucky Squire: et sjarmerende actioneventyr der eventyrbokfigurer må hoppe mellom en 2D- og en 3D-verden for å løse gåter og kjempe mot skurker. Spillet lanseres den 17. september.
  • Shovel Knight: Shovel of Hope DX: en oppusset utgave av plattformklassikeren, nå med hele 20 spillbare karakterer, sømløst flerspillermodus over internett og en rekke nyheter, som lanseres i 2025.
  • On Your Tail: en detektivhistorie og livssimulator der du spiller som den modige, unge detektiven Diana som må avdekke tyven som truer en sjarmerende kystby. Spillet lanseres den 21. november.
  • Cuisineer: et roguelite-spill som kombinerer fangehull med restaurantledelse i en søt og smakfull blanding, og lanseres den 28. januar 2025.
  • Metal Slug Tactics: opplev den eksplosive sjarmen fra METAL SLUG-serien på en helt ny måte i dette dynamiske rollespillet som kombinerer klassisk arkadeaction med taktiske roguelite-momenter. Spillet lanseres høsten 2024.
  • Europa: en actionplattformer i 3D der du svever, flyr og stuper gjennom fantastiske landskap. Spillet lanseres den 11. oktober, men en gratis demo er tilgjengelig allerede nå.

Og her er spillene som ble presentert under Nintendo Direct: Partner Showcase:

  • Yakuza Kiwami: Vi drar tilbake til der hvor alt begynte! Det kritikerroste actioneventyret som startet den ikoniske Yakuza-serien er endelig her. Utforsk det realistiske, moderne underholdningsdistriktet Kamurocho i Japan mens et episk drama utspiller seg! Du blir tvunget til å ta kampen gjennom gatene med en rekke forskjellige kampstiler, bruke ting rundt deg som våpen og selvfølgelig avslutte kampen med en skikkelig smell! Yakuza Kiwami lanseres til Nintendo Switch den 24. oktober.
  • Tetris® Forever: Tre inn i et virtuelt Tetris-museum og feir 40-årsjubileet til den legendariske spillserien! Tetris Forever samler klassiske titler fra en lang og anerkjent historie, inkludert den originale NES-versjonen av Tetris fra 1988, Tetris 2 + Bombliss, Tetris Battle Gaiden med mer. Men det stopper ikke der – du kan også oppleve en helt ny form for Tetris, nemlig Tetris Time Warp, hvor du hopper mellom spill fra hele seriens historie. Samlingen inneholder også helt nye dokumentarvideoer, digitale gjenstander og en interaktiv tidslinje. Tetris Forever kommer til Nintendo Switch i år. I tillegg kommer NES-versjonen av Tetris til Nintendo Switch Online denne vinteren, og et nytt Tetris 99 Grand Prix-event vil også være tilgjengelig i vinter.
  • Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer: Slå et slag for treningsøkten din med din egen personlige trener. Tren i ditt eget tempo i «Quick Workout»-modusen, «Mitt Drills» og flere andre. Det er til og med mulig å sitte mens du bokser med helt nye treningsalternativer. Fitness Boxing 3: Your Personal Trainer lanseres til Nintendo Switch den 5. desember.
  • MySims: Cozy Bundle: Gjenopplev to kule MySims-spill i denne nye samlingen. Bli venn med supersøte karakterer, dra på kreative eventyr og tilpass byen din i MySims og MySims Kingdom. Spillene kombinerer koselig livssimulering med fengslende fortellingselementer. MySims: Cozy Bundle kommer den 19. november eksklusivt til Nintendo Switch.
  • Sid Meier’s Civilization VII: Oppleve menneskets historie… eller gjør den til din egen. Den klassiske strategiserien er endelig tilbake, og som tidligere får du muligheten til å bygge menneskehetens største underverker og utvide territoriene du kontrollerer. Denne gangen vil du også kunne spille som den japanske lederen Himiko fra det tredje århundre. Vil monumentene dine klare å bestå tidens tann eller vil sivilisasjonen din kollapse til det ikke finnes mer igjen enn ruiner? Det er helt opp til deg når Sid Meier’s Civilization VII lanseres til Nintendo Switch den 11. februar 2025.
  • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: En vakker nyversjon av det klassiske rollespillet! I DRAGON QUEST III HD-2D Remake får du oppleve selve starten av Erdrick-trilogien. I denne versjonen får vi en rekke nye funksjoner, inkludert nye måter å tilpasse karakterenes utseende på, eksklusivt innhold som ikke var i det originale spillet, og til og med det helt nye yrket «Monster Wrangler». Utforsk en vidunderlig verden, oppdag byer, fangehull og huler mens du kjemper for å overleve mot fabelaktige skapninger i dette rundebaserte rollespilleventyret. DRAGON QUEST III HD-2D Remake lanseres på Nintendo Switch den 14. november.
  • Goat Simulator 3: Ta kontroll over flere geiter enn du noen gang trodde ville være mulig i denne helsprø sandkassen av et spill. Fullfør oppdrag og utfordringer eller skap kaos — det er helt opp til deg og din geit hva du velger å gjøre. Inviter gjerne venner for å bli med via internett eller spill sammen via delt skjerm. Goat Simulator 3 ble lansert digitalt like etter sendingen, mens en fysisk versjon kommer i november.
  • SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game: Endelig tar Patrick Star ledelsen i sitt helt eget spill! En stor åpen verden venter deg, og du kan fritt utforske hele Bikini Bottom! SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game lar deg jakte på skjulte skatter, slippe løs raseriet ditt i Mrs. Puff’s Rage Room mens en rekke oppdrag og utfordringer venter deg fra Sandy Cheeks, Mr. Krabs og SpongeBob. SpongeBob Squarepants™: The Patrick Star Game lanseres den 4. oktober.
  • Capcom Fighting Collection 2: : La oss gjøre det! Capcom gir deg endelig muligheten til å gjenoppleve åtte klassiske slåssespill, inkludert Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001, Power Stone, Power Stone 2 og Plasma Sword: Nightmare of Bilstein. Hvert av spillene har sin unike tilnærming, og uansett hva du foretrekker vil Capcom Fighting Collection 2 ta kampen over på Nintendo Switch i 2025.
  • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Jordens mektigste helter, de tøffeste krigerne og ondeste skurkene braker sammen den 12. september (digitalt) og den 22. november (fysisk). Her får du syv klassikere: X-MEN CHILDREN OF THE ATOM, MARVEL SUPER HEROES, X-MEN VS. STREET FIGHTER, MARVEL SUPER HEROES vs. STREET FIGHTER, MARVEL vs. CAPCOM CLASH OF SUPER HEROES, MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes og det klassiske arkadespillet THE PUNISHER.
  • Castlevania Dominus Collection: Tre spillfavoritter, opprinnelig utgitt på Nintendo DS, kommer endelig tilbake i én samling. Gjør deg klar til å slakte monstre, krype gjennom mørke korridorer og kjempe mot ondskap selv gjennom århundrene i disse tre klassiske plattformeventyrene. Kjemp mot Dracula og hans skremmende undersåtter i Castlevania: Dawn of Sorrow, Castlevania: Portrait of Ruin og Castlevania: Order of Ecclesia i tillegg til to versjoner av Haunted Castle, arkadespillet som startet alt, i en nyversjon og i original versjon. Castlevania Dominus Collection ble lansert etter sendingen.
  • Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2: En omgjort versjon av VR-spillet. I Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 får du testet ut ledelses- og overlevelsesinstinktene dine. Hvilke minispill og grøss og gru venter deg på deg den første natten i den nye jobben? Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 lansers til Nintendo Switch denne vinteren.
  •  Five Nights at Freddy’s: Security Breach: I den gratis utvidelsespakken til Five Nights at Freddy’s: Security Breach spiller du som Cassie, en Faz-fanatiker som må redde sin beste venn Gregory. Men klarer de begge å komme ut i live? Five Nights at Freddy’s: Security Breach – Ruin sniker seg over på Nintendo Switch denne vinteren.
  • Rune Factory: Guardians of Azuma: I denne nye visjonen av Rune Factory-serien vil du påkalle naturens krefter til å gjenopprette landet og gudene i den østlige regionen Azuma. Bruk din kraft som en «Earth Dancer» for å bekjempe korrupte krefter, gjenoppbygge landsbyer for å inspirere innbyggerne til å komme tilbake og opplev Rune Factory-klassikere som tar gårdsbruk og romantikk til nye høyder. Rune Factory: Guardians of Azuma lansers til Nintendo Switch våren 2025.
  • Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land: Et japansk rollespill med fokus på «minner». I Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & The Envisioned Land vil du ta på deg rollen som Yumia, og hun må konfrontere fortiden sin i dette vakre JRPG fantasieventyret. Forbedre ferdighetene dine, beseir fiender og utforsk en vidstrakt og åpen verden når Atelier Yumia: The Alchemist of Memories & the Envisioned Land lanseres til Nintendo Switch tidlig i 2025.
  • Tales of Graces f Remastered: Asbel Lhant drar tilbake til planeten Ephinea for å stoppe en eskalerende krig mellom tre riker som kjemper om kontrollen. Denne rollespillklassikeren, opprinnelig utgitt til Wii, kommer nå tilbake med forbedret grafikk og en autolagringsfunksjon til glede for både eksisterende fans og nykommere til serien. Tales of Graces f Remastered lanseres den 17. januar 2025.
  • Star Overdrive: Løs gåter, bekjemp formidable fiender og bruk kreftene til Keytar i dette intergalaktiske romeventyret. Star Overdrive gir deg kontroll over et hypersonisk Hoverboard på en fremmed planet, noe som gjør det enklere å utforske fremmede økosystemer i en åpen 3D-verden. Du må være kreativ for å overvinne utfordringene du står ovenfor og for å utvikle dine Keytar-baserte krefter i dette tredjepersons actionspillet. Star Overdrive lanseres til Nintendo Switch i 2025 med tidsbegrenset eksklusivitet.
  • Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars: Den legendariske rollespillserien er tilbake med nyutgitte versjoner av Suikoden I og Suikoden II. Bli venn med opptil 108 allierte, bygg opp din base, utvid din innflytelse og slå deg sammen med dine allierte for å kjempe for rettferdighet. Det rundebaserte kampsystemet har fått en rekke oppgraderinger i denne samlingen. Suikoden I&II HD Remaster: Gate Rune and Dunan Unification Wars vil være tilgjengelig på Nintendo eShop fra 6. mars 2025.
I tillegg fikk vi se en montasje med en rekke andre titler som kommer til Nintendo Switch:
  • The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st: en turbasert rollespillsaga hvor du leter etter en savnet far og slåss mot en rekke farlige beist som lanseres i 2025.
  • Worms Armageddon: Anniversary Edition: de tungt bevæpnede meitemarkene er tilbake for mer turbasert krigføring i denne gjenskapingen av klassikeren fra 1999. Spillet lanseres den 26. september.
  • S.T.A.L.K.E.R: Legends of the Zone Trilogy: overlev, utforsk og kjemp i denne ikoniske førstepersons skytespillsamlingen. Hemmelighetene i Chornobyls ekskluderingssone er klare for å bli avdekket når S.T.A.L.K.E.R.-samlingen kommer til Nintendo Switch for første gang i november.
  • Disney Dreamlight Valley: Disney- og Pixar-livssimuleringseventyret har snart «End of Summer»-eventen som kan beskrives med ett ord, magisk! Ta med kikkerten og vær på utkikk etter marshmallows for å lage smakfulle godbiter som gir deg eksklusive belønninger. Eventen vil holdes gående fra 4. september til 26. september.
  • STAR WARS: Hunters™: de arena-baserte spiller-mot-spiller-kampene satt i Star Wars-universet kommer med en ny sesong som starter allerede den 26. september. Forbered deg på en ny utfordrer, nemlig Pilbush, den eksplosive ewoken.
  • LEGO® HORIZON ADVENTURES™: Bli med til Horizons fantastiske verden i LEGO-klosser. Spillet lanseres til Nintendo Switch vinteren 2024.
  • Tales of the Shire: A The Lord of The Rings™ Game: her kan du lage din egen hobbit-karakter, dekorere hobbit-hjemmet ditt, stelle hagen, fiske og gjøre alt annet en flott hobbit gjør. Spillet kommer vinteren 2024.
  • EA SPORTS FC™ 25: lanseres til Nintendo Switch den 27. september, så det er bare å slå deg sammen med venner i en rekke moduser og småspill!
  • Disney Epic Mickey: en flott nyversjon av det klassiske Wii-spillet. Mikke Mus er tilbake allerede den 24. september!
  • FUNKO FUSION: nå har du sjansen til å samle alle heltene dine fra popkulturen i ett spill! Spillet lansers vinteren 2024.
  • Just Dance 2025 Edition: hold festen i gang med helt nye sanger og bevegelser, så nå er det ingen unnskyldning å holde seg unna dansegulvet. Spillet lanseres den 15. oktober.
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-FitnessBoxing3.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-AtelierYumia-EN.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-CastlevaniaDominusCollection.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-SidMeiersCivilizationVII.png
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-STARWARSHunters.jpg
images/_news/2024/0827_nd_partner_indie_showcase/16x9-YakuzaKiwami.png

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge