Skip to main content

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres den 26. september!

torsdag 26. september 2024
En heltinne trer frem for å redde kongeriket!

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres til Nintendo Switch i dag! I det aller nyeste spillet i The Legend of Zelda-serien forsvinner Hyrules innbyggere i rifter som dukker opp over det langstrakte kongeriket. Sammen med den overnaturlige skapningen Tri må prinsesse Zelda ut på et storslått eventyr for å redde kongeriket, og det må hun gjøre med kun en «Tri Rod» og sin visdom.

Fakta om spillet:

  • «Echoes»: Ved å bruke «Tri Rod»-staven kan Zelda skape ekkoer – imitasjoner av ting som finnes rundt om i Hyrule. Ekkoer kan skapes for å løse puslespill samt kombineres på kreative måter for å overkomme ulike utfordringer. For eksempel kan du bruke vannblokker for å svømme opp til og nå høye avsatser, lage en bro av gamle senger, kaste steiner på fiender og mye mer. Zelda vil til og med kunne lage ekkoer av monstre som deretter kjemper ved hennes side.
  • «Bind» & «Reverse Bond»: Når ekkoene ikke strekker til, kan du bruke den kraftige egenskapen «Bind», som gjør at objekter følger Zeldas bevegelser. Alternativt kan du bruke «Reverse Bond» for å få Zelda til å følge etter objektene. På denne måten kan du finne svært kreative løsninger på utfordringene du står overfor.
  • Still World: For å redde innbyggerne fra riftene må Zelda og Tri tre inn i Still World – en mystisk og forvrengt verden. Hvert inngangspunkt leder til et distinkt område med unikt terreng. I noen av disse lokasjonene vil du også finne huler hvor utfordrende bosskamper venter.
  • Sverdkjemper: Mens du utforsker Still World, vil Zelda finne et mystisk sverd som lar henne forvandle seg til en kraftig sverdkjemper for en kort periode. Hun kan slåss mot fiender, bane vei gjennom blokkerte stier og til og med kjempe side om side med sine ekkoer.
  • «Automatons»: Hyrule er også hjemmet til en rekke eksentriske karakterer, og noen av dem vil være til stor hjelp på reisen. For eksempel har vi Dampé, en ingeniør som har en evnen til å skape urbaserte konstruksjoner. Disse uvanlige maskinene kan hjelpe Zelda og kan få kraftige konsekvenser.
  • I tillegg får du muligheten til å ri på hesteryggen, finne veipunkter som gjør det enda raskere å komme deg rundt i Hyrule, en eventyrlogg som lar deg holde styr på oppdragene dine, smoothier som gir deg en rekke fordeler samt bekledninger og tilbehør som forbedrer egenskapene dine.
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-01.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-02.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-03.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-10.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-27.jpg
images/products_24/sw_switch_tloz_echoes_of_wizdom/screenshots/TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom-scrn-16.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge